ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΙΣΙΝΑΣ

Αξιοποιώντας κάθε λεπτομέρεια όλων των τελευταίων εξελίξεων αλλά και τηρώντας όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές, κατασκευάζουμε την πισίνα που ονειρεύεστε. Ειδικευόμαστε στην κατασκευή πισίνας από μπετόν και δημιουργούμε ιδιωτικές, επαγγελματικές και κάθε είδους πισίνα από μπετόν καθώς επίσης και παιχνίδια νερού όπως: Jets υδρομασάζ, υδρομασάζ αντίθετης κολύμβησης, νεροκουρτίνες και ότι άλλο επιθυμείτε.

  • Υπερχείλιση : Μέθοδος ολοκληρωτικού καθαρισμού επιφανείας όπου κατά αυτή την λειτουργία το νερό απορρέει απ όλη την περίμετρο της πισίνας και επιτυγχάνεται η απομάκρυνση των ρύπων πολύ πιο σύντομα και αποτελεσματικά.
  • Skimmer : Κατ αυτήν τη μέθοδο καθαρισμού οι ρύποι που υπάρχουν στην επιφάνεια της πισίνας οδηγούνται δε συγκεκριμένα σημεία, τα “skimmers” όπου απαιτείται περισσότερος χρόνος γι αυτήν τη διαδικασία καθαρισμού σε σχέση με την υπερχείλιση.
  • Καταρράκτη : Είναι ένα είδος υπερχείλισης όπου κατά την διαδικασία καθαρισμού το νερό απορρέει μόνο από την πλευρά που υπάρχει ο καταρράκτης κάνοντας την διαδικασία εντυπωσιακή.